Arctic – Producator masini de spalat rufeArctic – Producator masini de spalat rufe
45

Arctic – Producator masini de spalat rufe

de

Prezentare generala Arctic

Arctic are o cota de aproximativ 35% pe piata romaneasca de electrocasnice, fiind in top 100 de companii private din Romania. Exporturile companiei reprezinta 80% din productie si merg catre tari din Europa, Africa si Asia.

Arctic este parte din grupul Arcelik, membru al holdingului privat din Turcia, Koç Group.

In Romania, Arctic detine 3 branduri: Arctic, Beko si Grundig.

Conform producatorului, 45% dintre consumatorii Arctic sunt tineri cu varste pana in 35 de ani.

Stiai ca Arctic este una dintre cele mai cunoscute marci romanesti? 8 din 10 familii din Romania au cel putin un produs Arctic in casa.

Produse Arctic in functie de pret

Garantie Arctic

Pentru a asigura un final fericit pentru procesului de achizitie al unui produs Arctic, producatorul roman ofera 3 ani garantie la combinele frigorifice, frigiderele cu doua usi, frigiderele cu o usa, congelatoarele orizontale, congelatoarele verticale, masinile de spalat rufe, aragazele si produsele incorporabile – cea mai mare garantie de pe piata de electrocasnice din Romania.

Service & Piese de schimb Arctic

Cei de la Arctic iti ofera cea mai extinsa si rapida retea nationala de service. Achizitionand un produs arctic beneficiezi de service atat in timpul garantiei, cat si in perioada post-garantie. Mai mult, acestia iti ofera piese de schimb si accesorii pentru intreaga durata de viata a produsului.

Arctic are 38 de reprezentante service la nivel national si se afla in permanenta legatura cu Sediul Central Service pentru a raspunde cat mai prompt solicitarilor tale, indiferent de zona de domiciliu. De asemenea peste 70 de unitati mobile de interventie dotate cu tehnica de depanare si piese de schimb te vor ajuta atunci cand vei avea nevoie.

Detalii contact Arctic

Arctic iti pune la dispozitie Expert Line, o platforma de asistenta telefonica prin care poti solicita in orice moment suport pre si post-vanzare unei echipe de profesionisti. Vei primi raspuns la orice intrebare despre modul cum functioneaza aparatele electrocasnice Arctic, despre cum poti folosi anumite functii, sau, daca se intampla ca acestea sa iti dea „batai de cap”, vor programa vizita unui tehnician la domiciliu pentru a identifica si rezolva problema semnalata. Iar daca pur si simplu nu stii ce produs Arctic sa achizitionezi, poti primi informatii complete care sa faca mai usoara alegerea celui mai potrivit aparat electrocasnic pentru nevoile tale.

Luni – Vineri   8:00 si 20:00
Sambata   9:00 si 17:00
0245.605.111 (apel taxabil, in reteaua Romtelecom)
0372.015.111 (apel taxabil, in reteaua Vodafone)

 

arctic parere forum comentarui