Bosch – Producator masini de spalat rufeBosch – Producator masini de spalat rufe
4.55

Bosch – Producator masini de spalat rufe

de

Prezentare generala Bosch

Bosch este reprezentanta in Romania a Grupului Bosch, unul din cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, avand aproximativ 306 000 de angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 51,5 miliarde de EURO. Grupul Bosch activeaza in Romania din 1994. Acesta detine patru companii in patru orase.

In Bucuresti, Bosch este prezent din anul 1994 cu o societate de distributie de scule electrice, sisteme de incalzire, sisteme de securitate, siguranta si comunicatii, si echipamente auto pentru piata de aftermarket, dar si cu BSH Electrocasnice, din 1999.

La Blaj, din 2005 se afla o unitate de productie pentru tehnica liniara, care este in prezent extinsa cu o unitate de productie destinata industriei auto. In Timisoara se afla din anul 2008 un centru de comunicare.

Grupul Bosch construieste in Cluj-Napoca un nou centru de productie pentru fabricarea si dezvoltarea de unitati electronice de comanda destinate industriei auto.

Numarul total de angajati ai concernului Bosch in Romania este de circa 1.300 de persoane.

Stiai ca Bosch este primul producator de masini de spalat care indeplineste criteriile ECARF ? Certificarea Europeana de Calitate ECARF urmeaza reguli stricte si este acordata doar produselor care imbunatatesc demonstrabil calitatea vietii persoanelor care sufera de alergii.

Produse Bosch in functie de pret

Bosch nu produce masini de spalat rufe din categoria de pret “Ieftine”.
Click aici pentru a vedea alte branduri din categoria de pret Ieftin.

Garantie Bosch

Toate electrocasnicele Bosch sunt fabricate cu cea mai mare precizie din materiale de inalta calitate. Acest lucru este asigurat prin garantia de 2 ani a producatorului pentru toate aparatele.

Service & Piese de schimb Bosch

Cu o acoperire mare, reteaua de service Bosch iti garanteaza cel mai rapid ajutor posibil. Pentru o asistenta competenta si un service de cea mai buna calitate pe intreaga durata de viata a aparatului, reteaua de service iti sta la dispozitie si dupa perioada de garantie.

De asemenea Bosch asigura pentru produsele sale o gama larga de accesorii, produse de curatare si intretinere.

Detalii contact Bosch

Echipa de service de la Bosch te ajuta in mod competent si de incredere: de la consultanta in cazul defectiunilor, la stabilirea unei programari cu un tehnician si pana la recomandarea accesoriului sau piesei de schimb originale potrivite.

Departamentul service
Luni – Vineri   8:00 si 20:00
Sambata   9:00 si 16:00
021-203.97.48
E-mail: service.romania@bshg.com

 

arctic parere forum comentarui