Electrolux – Producator masini de spalat rufeElectrolux – Producator masini de spalat rufe
4.55

Electrolux – Producator masini de spalat rufe

de

Prezentare generala Electrolux

Electrolux este o companie producatoare de electrocasnice din Suedia. Compania este al doilea mare producator mondial de electrocasnice, dupa Whirlpool.

În 2009, Electrolux a avut vanzari de 109 miliarde coroane suedeze si 51.000 de angajati.

Compania este prezenta in Romania din anul 1995 si cuprinde o divizie de vanzari si marketing in Bucuresti si o fabrica de aragazuri la Satu Mare, la care detine 99,52% din actiuni.

Principalele tari in care este exportata productia din Romania sunt Rusia, Suedia, Norvegia si Israel. In anul 2008, la fabrica de la Satu Mare lucrau mai mult de 1.700 de oameni.

Stiai ca Electrolux vinde peste 40 de milioane de produse în 150 de tari in fiecare an ? Pentru a indeplini nevoile reale ale consumatorilor si profesionistilor se concentreaza pe inovatii gandite atent, bazate pe o buna cunoastere a nevoilor clientilor.

Produse Electrolux in functie de pret

Garantie Electrolux

Fiecare aparat electrocasnic vine cu o garantie standard. Aceasta garantie poate diferi in cazul electrocasnicelor mari (aragaze, cuptoare, masini de spalat vase, frigidere, combine frigorifice, congelatoare & lazi frigorifice, uscatoare de rufe, plite, hote, microunde) si aparatelor electrocasnice mici (aspiratoare si electrocasnice mici pentru bucatarie). In cazul masinilor de spalat rufe, garantia este de 2 ani.

Service & Piese de schimb Electrolux

Electrolux dispune de o retea de service la nivel national.

Detalii contact Electrolux

Telefon:
021/222 97 36
021/222 97 56

 

arctic parere forum comentarui