Cat costa o masina de spalat decenta?

de

Pretul unei masini de spalat variaza de la 899 de lei pana chiar peste pragul de 5.000 de lei. Dar nu trebuie sa te gandesti ca pentru a avea o masina de spalat rufe decenta trebuie sa bagi mana atat de adanc in buzunar.

Un sfat din partea noastra este ca in general se merita sa incerci sa iti faci un buget in jur de 1.200 de lei pentru o masina de spalat. La acest pret poti sa cumperi o masina de spalat care sa isi faca treaba bine – iti va spala si clati hainele foarte bine.

De la acest pret in sus pana la pragul aproximativ de 2.000 de lei, calitatea si rezistenta masinii variaza si cand te aflii in magazin in fata produselor, nu vei putea sa faci diferenta intre o afacere excelenta – o masina de spalat ce isi va face treaba foarte bine si va functiona timp indelungat si o masina de cosmar care se va strica si iti va crea numai probleme. Asadar, un pic de cercetare inainte de a cumpara masina – sa vezi ce parere au alti consumatori sau experti despre acea masina de spalat, te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Daca esti genul de persoana careia ii place performanta, in general masinile de spalat ce depasesc pragul de 2.000 de lei nu doar ca iti vor spala hainele ci le va scoate stralucitoare, clatite foarte bine si in plus iti vor face si viata mai usoara.

Noi am creat urmatoarele categorii de masini de spalat in functie de buget:

Tu ce buget ai ? Esti nehotarat? Scrie-ne un comentariu si te vom ajuta sa iti gasesti masina de spalat perfecta pentru nevoile tale.