Uscator de rufe cu pompa AEG T96699IH, Motor Inverter, 9 kg, Clasa A++, Display LCD, AlbUscator de rufe cu pompa AEG T96699IH, Motor Inverter, 9 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb
4.55

Uscator de rufe cu pompa AEG T96699IH, Motor Inverter, 9 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb

de

Descriere

ProTex Plus cea mai atenta modalitate de a spala Indiferent cat de mare este incarcatura si indiferent cat de delicate sunt hainele, masina de spalat rufe ProTex Plus, cu certificare Woolmark Gold, va trata fiecare articol cu maximul de atentie posibila. Cu tamburul sau XXL Soft aceasta asigura manevrarea atenta, in timp ce sistemul sau inteligent OptiSense regleaza ciclul in functie de greutatea incarcaturii, asigurandu-se ca hainele dumneavoastra nu sunt spalate excesiv. Suplimentar, DirectSpray dizolva rapid detergentul, asigurand o spalare uniforma si o clatire si mai eficienta.

Caldura delicata pentru a va proteja hainele Uscati in siguranta chiar si tesaturile cele mai sensibile cu uscatorul ProTex Plus cu tehnologia cu pompa de caldura. Acesta foloseste o temperatura mai redusa la uscare procedand cu o atentie maxima, asigurand uscarea in siguranta si fara sifonare a tuturor materialelor textile – chiar si din lana si matase.

Clasa energetica A++ cu pana la 58% mai putina energie fata de clasa B Pentru eficienta sa energetica, acest uscator de rufe este clasificat in clasa A++. Aceasta inseamna ca are un consum de energie cu 58% mai mic decat uscatoarele din clasa B, la o comparatie intre clase. In plus, nu face niciun compromis asupra performantelor la uscare, oferind rezultate excelente la uscare cu un consum minim de energie.

OptiSense intotdeauna un consum minim Aceasta este masina inteligenta de spalat rufe. Sistemul sau OptiSense regleaza aparatul in ceea ce priveste utilizarea energiei, apei si a timpului pentru a se adapta dimensiunii incarcaturii, pentru cea mai buna eficienta in fiecare situatie – indiferent daca spalati o incarcatura completa sau doar cateva articole.

Motor inverter o performanta extraordinar de fiabila Motorul inverter al acestei masini de spalat rufe este cel mai fiabil si mai durabil de pana acum. Bazat pe tehnologia motorului fara perii, acesta are vibratii si uzura reduse si ofera performante maxime cu zgomot minim.

Cel mai rapid si silentios mod de a va usca hainele Indiferent de ceea ce faceti, puteti pune in functiune in acelasi timp acest uscator de rufe, fara sa va deranjeze. Ciclul de uscare a fost conceput special pentru a reduce zgomotul produs, iar carcasa a fost izolata pentru a intrerupe transmiterea zgomotelor din interior. Impreuna cu un motor invertor foarte silentios, aceste functii asigura un minim absolut de zgomot – un nivel record de doar 62 dB cand este selectat ciclul Foarte silentios.

 

Specificatii tehnice 

Caracteristicile Produsului

 • Produs: Uscator de rufe
 • Incarcare: Frontala
 • Clasa de eficienta la spalare: A ++
 • Consum in program standard (kwh): 2.28

Programe pentru spalare si uscare rufe

 • Program delicate: Da
 • Program bumbac: Da

Functii speciale si siguranta

 • Semnalizare acustica terminare program: Da
 • Programare intarziata: Da
 • Kit de suprapunere deasupra masinii de spalat
 • Picioare ajustabile

Detalii tehnice

 • Culoare: Alb
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 60.5

dimensiuni masina de spalat

 

 Garantie

2 ani garantie

AEG ofera o garantie de doi ani pentru aceast uscator de rufe.

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire pentru AEG T96699IH

Deruleaza pagina sus